ZGJIDHJE AFAT-GJATE
Teknologjia precize

TURIZMI DENTAL
Skuader e kualifikuar

Fluturoni në shtëpi
Duke buzëqeshur!

Përjetoni pushimet dentare!

Përjetoni pushimet dentare!

Stomatologji e Përgjithshme
Procesi i të dhënave të hulumtuar në mënyrë kompetente paralele.
Implantet
Përdorni të dhëna të konvergjencës për nivelimin e burimeve të tjera.
Kirurgji Dentare
Angazhoni klientë të platformës së linjës së lartë të procesit plotësisht të testuar.
Radhitje
Përmbajtja e krijuar nga përdoruesi në transferim në kohë reale.
Aparatët e dhëmbëve
Sintetizoni skemat e integruara me rrjete.
Zbardhim
Inkuboni standardet kanale të shkëlqyera përfitime të shkallëzueshme.
Mbrojtja e Dhëmbëve
Shmangni inovacionin holistik në vend të të dhënave qendrore.
Proteza
Revolucionizoni burimet globale përmes shërbimeve dentare.

Merrni një Shprehje Falas

Përdorni kornizat e shkathëta për të ofruar një përmbledhje të fortë për pasqyrat e nivelit të lartë. Qasjet përsëritëse ndaj strategjisë së korporatës nxisin të menduarit bashkëpunues për të çuar më tej propozimin e përgjithshëm të vlerës.  https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2023/11/DSC07703-1280x853.jpg

  Klientë Me
  Arsyeja për të buzëqeshur

  MIRË SE VINI NË MY DENTAL TOURISM në SHQIPËRI
  MIRË SE VINI NË SHQIPËRI

  My Dental Tourism është një klinikë moderne dentare, e specializuar në diagnostikimin dhe trajtimin e avancuar të çrregullimeve dentare dhe orale.

  Ne ofrojmë shërbime gjithëpërfshirëse nga të gjitha fushat e stomatologjisë. Përveç pajisjeve dentare të nivelit të lartë, të gjitha shërbimet ofrohen në një ambient komod dhe luksoz. Pacientët e rinj mirëpriten me një konsultë falas për shëndetin oral.

  Buzëqeshje perfekte,
  Cilësia e të qenit i shkëlqyer

  Zbardhja e dhëmbëve është një nga mënyrat më të shpejta për të përmirësuar buzëqeshjen tuaj. Shumë pacientë janë të habitur që një udhëtim në DentiCare mund të ndryshojë rrënjësisht dhëmbët e tyre.

  Dental Satisfaction
  Success Rate
  Travel Satisfaction

  OFERTË SPECIALE

  70% zbritje për implantet dentare

  Zgjidhje e përhershme për zëvendësimin e dhëmbëve që mungojnë.
  Funksion dhe pamja natyrale
  Përmirësimi i aftësive të përtypjes dhe të folurit

  Filloni
  Udhëtimin tuaj dentar

  Dihet që Shqipëria është kthyer në një destinacion kryesor turistik. Krahas sharmit dhe atraktivitetit të saj, Shqipëria është zhvilluar në një nivel të lartë në kujdesin dentar dhe është bërë një vend i jashtëzakonshëm turistik dentar për pacientët e huaj.
  Udhëtim
  Parkim makinash
  Akomodimi
  Udhëzues
  Përkthyes
  Vizitë
  https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2023/06/logo-png.png

  Ne jemi një ekip miqësor dentistësh që punojnë së bashku për të siguruar që ju të merrni trajtimin më të mirë që ju nevojitet.

  Disponueshmëria
  Shqipëri
  Tirana | Lushnje
  Orari i hapjes
  E Hene - Diel : 08:00- 20:00
  Orari i hapjes
  E Hene - Diel : 08:00- 20:00

  Copyright @ 2023 My Dental Tourism. UPTC – Sh.P.K

  Copyright @ 2023 My Dental Tourism. UPTC – Sh.P.K

  Need Help? Chat with us