Book Appointment

Multimedia parashikuar në mënyrë proaktive bazuar në ekspertizë dhe strategji të rritjes ndër-mediale. Vizualizoni pa probleme kapitalin intelektual cilësor pa bashkëpunim dhe ndarje të ideve superiore. Mblidhni në mënyrë holistike portalet bazë të instaluara pas produkteve të mirëmbajtura.

Ne Krijojmë
Buzeqeshje te Bukura

Ne ofrojmë shërbime gjithëpërfshirëse nga të gjitha fushat e stomatologjisë. Përveç pajisjeve dentare të nivelit të lartë, të gjitha shërbimet ofrohen në një ambient komod dhe luksoz. Pacientët e rinj mirëpriten me një konsultë falas për shëndetin oral.  https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2023/06/logo-png.png

  Ne jemi një ekip miqësor dentistësh që punojnë së bashku për të siguruar që ju të merrni trajtimin më të mirë që ju nevojitet.

  Disponueshmëria
  Shqipëri
  Tirana | Lushnje
  Orari i hapjes
  E Hene - Diel : 08:00- 20:00
  Orari i hapjes
  E Hene - Diel : 08:00- 20:00

  Copyright @ 2023 My Dental Tourism. UPTC – Sh.P.K

  Copyright @ 2023 My Dental Tourism. UPTC – Sh.P.K

  Need Help? Chat with us