Contact

Kontaktoni
Zyrën tonë dentare

Kontaktoni zyrën tonë dhe ne do t’ju kontaktojmë përsëri në lidhje me ndërhyrjen që ju kërkoni.  https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2023/11/DSC09006-scaled.jpg

  Përvoja
  Pushime dentare!

  https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2023/06/logo-png.png

  Ne jemi një ekip miqësor dentistësh që punojnë së bashku për të siguruar që ju të merrni trajtimin më të mirë që ju nevojitet.

  Disponueshmëria
  Shqipëri
  Tirana | Lushnje
  Orari i hapjes
  E Hene - Diel : 08:00- 20:00
  Orari i hapjes
  E Hene - Diel : 08:00- 20:00

  Copyright @ 2023 My Dental Tourism. UPTC – Sh.P.K

  Copyright @ 2023 My Dental Tourism. UPTC – Sh.P.K

  Need Help? Chat with us