NJË BUZËQESHJE TË BUKUR MEAparate drejtimi të padukshme

Ne ofrojmë një zgjidhje moderne për drejtimin e dhëmbëve tuaj përmes kordave të qarta, të krijuara posaçërisht për t’iu përshtatur gojës suaj.

Dhëmbët ndonjëherë janë në një pozicion të parregullt që nga rritja e tyre dhe ndonjëherë lëvizin më vonë në jetë. Me mbajtëse të tejdukshme ne mund të trajtojmë parregullsi të ndryshme ortodontike dhe të arkivojmë një buzëqeshje të bukur pa parehatinë nga metali në dhëmbë.

https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2023/11/DSC07745-scaled.jpg
Zgjidhje e përhershme
Trajtim efektiv
Dhëmbë të bukur, të drejtë
Plotësisht i padukshëm
Lehtë për t'u hequr në çdo kohë
Rezultate të kënaqshme
Pastrim dhe larje e lehtë
Nuk ka kufizime në dietë
Tabaka plastike e rehatshme

SIGURIMI

Ne bëjmë çdo përpjekje për të mbajtur kujdesin dentar të përballueshëm. Duhet të theksohet se sigurimi dentar është krijuar për të menaxhuar më lehtë kostot e kujdesit dentar duke paguar vetëm një pjesë ose përqindje të faturës. Ne koordinojmë sigurimin tradicional me trajtimin, kur është e mundur, dhe i ndihmojmë pacientët tanë të maksimizojnë çdo përfitim sigurimi që kanë. Filozofia jonë për t’ju trajtuar duke përdorur vetëm gjykimin dhe përvojën tonë profesionale nuk është në përputhje me natyrën kufizuese të planeve të kujdesit të menaxhuar, siç janë HMO’s. Prandaj, zyra jonë nuk është një ofrues i kontraktuar me një HMO.

OPSIONET E PAGESAVE

Ne duam t’i ndihmojmë pacientët tanë të marrin punën dentare që u nevojitet dhe kemi ofruar një sërë opsionesh pagese. Ne do të punojmë me ju për të maksimizuar çdo përfitim sigurimi që keni ose për të gjetur se si të merrni trajtimin brenda buxhetit tuaj. Ne pranojmë MasterCard, VISA, American Express dhe Discover!
Ne gjithashtu pranojmë para, çeqe dhe financime të miratuara.

Përvoja
Pushime dentare!

https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2023/06/logo-png.png

Ne jemi një ekip miqësor dentistësh që punojnë së bashku për të siguruar që ju të merrni trajtimin më të mirë që ju nevojitet.

Disponueshmëria
Shqipëri
Tirana | Lushnje
Orari i hapjes
E Hene - Diel : 08:00- 20:00
Orari i hapjes
E Hene - Diel : 08:00- 20:00

Copyright @ 2023 My Dental Tourism. UPTC – Sh.P.K

Copyright @ 2023 My Dental Tourism. UPTC – Sh.P.K

Need Help? Chat with us