Restorative Dentistry

RESTORATIVE DENTISTRYPlakje me një buzëqeshje të bukur

Ne punojmë me pasion drejt krijimit të buzëqeshjeve më rinore për pacientët, dhëmbët natyralë të të cilëve kërkojnë zëvendësim.

Nëse dhëmbët tuaj janë dëmtuar në atë mënyrë që e bën të pamundur rindërtimin e tyre me mbushje ose nëse ju mungojnë një ose më shumë dhëmbë, ne mund t’jua kthejmë buzëqeshjen në fytyrë si dhe kafshimin e fortë dhe aftësinë e të folurit me përdorimin e protezave të avancuara.

https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2023/11/DSC08933-640x427.jpg

Implantet Dentare

Zëvendësimi i dhëmbëve që mungojnë

Protezat e dhëmbëve

Rikthejmë Buzëqeshjen Tuaj

Kurora dentare

Ruajtja e dhëmbëve natyralë

Faseta porcelani

Përsosja e buzëqeshjes suaj

Kontaktoni zyrën tonë dentare

Kontaktoni zyrën tonë dhe ne do t’ju kontaktojmë përsëri në lidhje me ndërhyrjen që ju kërkoni.  https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2023/06/logo-png.png

  Ne jemi një ekip miqësor dentistësh që punojnë së bashku për të siguruar që ju të merrni trajtimin më të mirë që ju nevojitet.

  Disponueshmëria
  Shqipëri
  Tirana | Lushnje
  Orari i hapjes
  E Hene - Diel : 08:00- 20:00
  Orari i hapjes
  E Hene - Diel : 08:00- 20:00

  Copyright @ 2023 My Dental Tourism. UPTC – Sh.P.K

  Copyright @ 2023 My Dental Tourism. UPTC – Sh.P.K

  Need Help? Chat with us