ÇFARË JANË IMPLANTET DENTALE?Zgjidhje e përhershme për humbjen e dhëmbëve

Implantet dentare përfaqësojnë një procedurë të zakonshme të zëvendësimit të përhershëm të dhëmbëve që mungojnë pa prekur dhëmbët fqinjë.

Me ndihmën e implanteve dentare, ne mund të korrigjojmë plotësisht mungesën e dhëmbëve dhe kështu të përmirësojmë fuqishëm aftësitë e përtypjes dhe të folurit, si dhe të rivendosim një buzëqeshje të bukur. Implantet mund të shërbejnë gjithashtu si bartës të një ure ose proteze dentare fikse.

SIGURIMI

Ne bëjmë çdo përpjekje për të mbajtur kujdesin dentar të përballueshëm. Duhet të theksohet se sigurimi dentar është krijuar për të menaxhuar më lehtë kostot e kujdesit dentar duke paguar vetëm një pjesë ose përqindje të faturës. Ne koordinojmë sigurimin tradicional me trajtimin, kur është e mundur, dhe i ndihmojmë pacientët tanë të maksimizojnë çdo përfitim sigurimi që kanë. Filozofia jonë për t’ju trajtuar duke përdorur vetëm gjykimin dhe përvojën tonë profesionale nuk është në përputhje me natyrën kufizuese të planeve të kujdesit të menaxhuar, siç janë HMO’s. Prandaj, zyra jonë nuk është një ofrues i kontraktuar me një HMO.

OPSIONET E PAGESAVE

Ne duam t’i ndihmojmë pacientët tanë të marrin punën dentare që u nevojitet dhe kemi ofruar një sërë opsionesh pagese. Ne do të punojmë me ju për të maksimizuar çdo përfitim sigurimi që keni ose për të gjetur se si të merrni trajtimin brenda buxhetit tuaj. Ne pranojmë MasterCard, VISA, American Express dhe Discover!
Ne gjithashtu pranojmë para, çeqe dhe financime të miratuara.

Zgjidhje e përhershme
Përmirësimi i përtypjes dhe të folurit
Funksioni dhe pamja natyrale
Përmirësimi i pamjes së fytyrës
Parandalimi i humbjes së kockave
Nuk kërkohet kujdes i veçantë
Shumë i fortë dhe i sigurt
Nuk ka kufizime në dietë
Mund të ndryshohet ose përditësohet

Përvoja
Pushime dentare!

https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2023/06/logo-png.png

Ne jemi një ekip miqësor dentistësh që punojnë së bashku për të siguruar që ju të merrni trajtimin më të mirë që ju nevojitet.

Disponueshmëria
Shqipëri
Tirana | Lushnje
Orari i hapjes
E Hene - Diel : 08:00- 20:00
Orari i hapjes
E Hene - Diel : 08:00- 20:00

Copyright @ 2023 My Dental Tourism. UPTC – Sh.P.K

Copyright @ 2023 My Dental Tourism. UPTC – Sh.P.K

Need Help? Chat with us