Services

Sinergjizoni plotësisht marrëdhëniet e taksimit të burimeve përmes tregjeve kryesore. Kultivoni në mënyrë profesionale shërbimin e klientit një-për-një me ide të forta. Rinovoni në mënyrë dinamike shërbimin ndaj klientit të nivelit të burimeve për shërbimin më të fundit ndaj klientit.

Ekselenca e Stomatologjisë
Kujdes i jashtëzakonshëm

Dhimbje Dhëmbësh
Dhimbja e dhëmbëve mund të shkaktohet nga probleme të ndryshme. Ekzaminimi oral mund të ndihmojë në përcaktimin e shkakut.
Ankth Dentar
Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh për t'ju ndihmuar të kapërceni frikën tuaj dhe në fund të gëzoni një shëndet të mirë oral.
Dhëmb i thyer ose i copëtuar
Dhëmbët e prerë mund të trajtohen ose me lidhje kozmetike ose me restaurim porcelani
Dhëmbët e pabarabartë
Ne ofrojmë një shumëllojshmëri trajtimesh periodontale, të përshtatura për nevojat tuaja specifike shëndetësore.
Dhëmbë te pabarabartë
Ne ofrojmë një zgjidhje moderne për drejtimin e dhëmbëve tuaj nëpërmjet telave dentarë të padukshëm.
Kavitete dhe prishje
Ne përdorim teknologjinë moderne për të zbuluar prishjen në fazat më të hershme, duke kursyer dhe ruajtur dhëmbët tuaj.
Njollat e dhëmbëve
Ne ofrojmë disa procedura zbardhjeje për të ndriçuar dhëmbët tuaj dhe për të kthyer buzëqeshjen në fytyrën tuaj.
Dhëmbët që mungojnë
Ne mund të rivendosim buzëqeshjen tuaj, si dhe aftësinë e të folurit dhe të ushqyerit me proteza të avancuara.

Trajtojeni veten
Shërbime Gjithëpërfshirëse Dentare

Në klinikën tonë, ne ofrojmë shërbime gjithëpërfshirëse nga të gjitha fushat e stomatologjisë. Përveç pajisjeve dentare të nivelit të lartë dhe materialeve të cilësisë së lartë, të gjitha shërbimet ofrohen në një mjedis komod dhe luksoz. Pacientët e rinj mirëpriten me një konsultë falas për shëndetin oral.

https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2023/11/DSC09006-scaled.jpg

Ankth Dentar

Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh për t’ju ndihmuar të kapërceni frikën tuaj dhe në fund të gëzoni një shëndet të mirë oral.

Dhëmbë te pabarabartë

Ne ofrojmë një zgjidhje moderne për drejtimin e dhëmbëve tuaj nëpërmjet telave dentarë të padukshëm.

Dhëmbët e pabarabartë

Ne ofrojmë një shumëllojshmëri trajtimesh periodontale, të përshtatura për nevojat tuaja specifike shëndetësore.

Dhëmbët që mungojnë

Ne mund të rivendosim buzëqeshjen tuaj, si dhe aftësinë e të folurit dhe të ushqyerit me proteza të avancuara.

A KENI NJË EMERGJENCE?

Ne jemi këtu për të ndihmuar!

https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2023/11/DSC07648-scaled.jpg
Një dhimbje dhëmbi ose gjakderdhje e fortë
Një dhimbje dhëmbi ose gjakderdhje e fortë
Një dhimbje dhëmbi ose gjakderdhje e fortë
Një dhimbje dhëmbi ose gjakderdhje e fortë

Kontaktoni
Zyrën tonë dentare

Kontaktoni zyrën tonë dhe ne do t’ju kontaktojmë përsëri në lidhje me ndërhyrjen që ju kërkoni.  https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2023/06/logo-png.png

  Ne jemi një ekip miqësor dentistësh që punojnë së bashku për të siguruar që ju të merrni trajtimin më të mirë që ju nevojitet.

  Disponueshmëria
  Shqipëri
  Tirana | Lushnje
  Orari i hapjes
  E Hene - Diel : 08:00- 20:00
  Orari i hapjes
  E Hene - Diel : 08:00- 20:00

  Copyright @ 2023 My Dental Tourism. UPTC – Sh.P.K

  Copyright @ 2023 My Dental Tourism. UPTC – Sh.P.K

  Need Help? Chat with us