PSE ËSHTË E RËNDËSISHME PARANDALIMI?Shëndeti oral për shëndetin e përgjithshëm

Në My Dental Tourism ne do t’ju mësojmë se si të lani siç duhet dhëmbët dhe do t’ju tregojmë teknikat më të mira për ruajtjen e higjienës së mirë orale. Ne gjithashtu do t’ju këshillojmë se kur të hiqni pllakën dentare që formohet në dhëmbët tuaj në vende që janë më të vështira për t’u pastruar.

https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2023/11/DSC09077-scaled.jpg

SIGURIMI

Ne bëjmë çdo përpjekje për të mbajtur kujdesin dentar të përballueshëm. Duhet të theksohet se sigurimi dentar është krijuar për të menaxhuar më lehtë kostot e kujdesit dentar duke paguar vetëm një pjesë ose përqindje të faturës. Ne koordinojmë sigurimin tradicional me trajtimin, kur është e mundur, dhe i ndihmojmë pacientët tanë të maksimizojnë çdo përfitim sigurimi që kanë. Filozofia jonë për t’ju trajtuar duke përdorur vetëm gjykimin dhe përvojën tonë profesionale nuk është në përputhje me natyrën kufizuese të planeve të kujdesit të menaxhuar, siç janë HMO’s. Prandaj, zyra jonë nuk është një ofrues i kontraktuar me një HMO.

OPSIONET E PAGESAVE

Ne duam t’i ndihmojmë pacientët tanë të marrin punën dentare që u nevojitet dhe kemi ofruar një sërë opsionesh pagese. Ne do të punojmë me ju për të maksimizuar çdo përfitim sigurimi që keni ose për të gjetur se si të merrni trajtimin brenda buxhetit tuaj. Ne pranojmë MasterCard, VISA, American Express dhe Discover!
Ne gjithashtu pranojmë para, çeqe dhe financime të miratuara.

Kontaktoni
Me DentiCare

Rezervoni Tani Me
Stomatologun juaj

Nëse dëshironi të rezervoni një vizitë, thjesht plotësoni formularin. Ne do të kontaktojmë me ju në një kohë të shkurtër!  https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2023/06/logo-png.png

  Ne jemi një ekip miqësor dentistësh që punojnë së bashku për të siguruar që ju të merrni trajtimin më të mirë që ju nevojitet.

  Disponueshmëria
  Shqipëri
  Tirana | Lushnje
  Orari i hapjes
  E Hene - Diel : 08:00- 20:00
  Orari i hapjes
  E Hene - Diel : 08:00- 20:00

  Copyright @ 2023 My Dental Tourism. UPTC – Sh.P.K

  Copyright @ 2023 My Dental Tourism. UPTC – Sh.P.K

  Need Help? Chat with us