NJË FOTO BUZËQESHJE PERFEKTE MEFaseta dentare prej porcelani

Fasetat janë një zgjidhje kozmetike ideale për të gjithë ata që dëshirojnë një buzëqeshje të bukur me ndërhyrje minimale në dhëmbët e tyre.

Ne mund të përmirësojmë pamjen e fytyrës tuaj dhe të rrisim besimin tuaj me fasetat dentare duke fshehur dhëmbët tuaj natyralë pas një shtrese shumë të hollë porcelani. Fasetat mund të përdoren për të ndryshuar formën, madhësinë, ngjyrën dhe simetrinë e dhëmbëve dhe buzëqeshjen.

https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2023/11/DSC07740-scaled.jpg

SIGURIMI

Ne bëjmë çdo përpjekje për të mbajtur kujdesin dentar të përballueshëm. Duhet të theksohet se sigurimi dentar është krijuar për të menaxhuar më lehtë kostot e kujdesit dentar duke paguar vetëm një pjesë ose përqindje të faturës. Ne koordinojmë sigurimin tradicional me trajtimin, kur është e mundur, dhe i ndihmojmë pacientët tanë të maksimizojnë çdo përfitim sigurimi që kanë. Filozofia jonë për t’ju trajtuar duke përdorur vetëm gjykimin dhe përvojën tonë profesionale nuk është në përputhje me natyrën kufizuese të planeve të kujdesit të menaxhuar, siç janë HMO’s. Prandaj, zyra jonë nuk është një ofrues i kontraktuar me një HMO.

OPSIONET E PAGESAVE

Ne duam t’i ndihmojmë pacientët tanë të marrin punën dentare që u nevojitet dhe kemi ofruar një sërë opsionesh pagese. Ne do të punojmë me ju për të maksimizuar çdo përfitim sigurimi që keni ose për të gjetur se si të merrni trajtimin brenda buxhetit tuaj. Ne pranojmë MasterCard, VISA, American Express dhe Discover!
Ne gjithashtu pranojmë para, çeqe dhe financime të miratuara.

Pamje natyrale
E personalizuar për t'iu përshtatur dhëmbëve tuaj.
Pa dhimbje
Asnjë dhimbje nuk përfshihet në procedurë.
Rezistente ndaj Njollave
Jashtëzakonisht rezistent ndaj njollave.
Qëndrueshmëri të gjatë
Fasetat e porcelanit mund të zgjasin gjithë jetën.
https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2023/06/logo-png.png

Ne jemi një ekip miqësor dentistësh që punojnë së bashku për të siguruar që ju të merrni trajtimin më të mirë që ju nevojitet.

Disponueshmëria
Shqipëri
Tirana | Lushnje
Orari i hapjes
E Hene - Diel : 08:00- 20:00
Orari i hapjes
E Hene - Diel : 08:00- 20:00

Copyright @ 2023 My Dental Tourism. UPTC – Sh.P.K

Copyright @ 2023 My Dental Tourism. UPTC – Sh.P.K

Need Help? Chat with us