Shuttle Service

Udhëtimi
Dentar i Shpjeguar

Integroni objektivisht fushat e temave strategjike në të gjithë ndërmarrjen me infrastrukturat e funksionalizuara. Prodhoni në mënyrë interaktive teknologji premium ndërsa vektorët e cilësisë së ndërvarur. Përdorni me shpejtësi përvojat e ndërmarrjes përmes tregjeve 24/7.

Rezultate të shkëlqyera dentare

Client Satisfaction
Dental Success
Client Referral

Our Pick-up Service is Available for You

With our private shuttle service, we can pick you up at Rinas Airport and bring you back when your dental treatment is completed. We can take care of all the transportation you need for your stay. You will also be able to look at the map of the office and set a route to get there from anywhere you are. Our shuttle service gives you the opportunity to not worry about transport if you are coming from another city either in the United States, Canada or Europe. 
 
https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2020/01/budapest-3-768x512.jpg

Our Best Driver For Your Dental Tourism Experience

We will take care of your providing you with a medical pass to avoid the hassles of long lines crossing back into your home. If for any reason you can’t find the car, please call us and we will help you locate our driver. Don’t forget! passport is required to avoid hard times when crossing, for any doubts please contact us.
 
https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2020/01/post-13-768x512.jpg
[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

Përvoja
Pushime dentare!

Përjetoni pushimet dentare!

Krijimi i Buzëqeshjeve
Për një jetë

My Dental Tourism është një dentist i njohur në Shqipëri që ofron stomatologji të shkëlqyer për të gjithë familjen. Prioriteti ynë është t’ju bëjmë të ndiheni rehat dhe të qetë në një mjedis të sigurt dhe mikpritës.

Stomatologji e Përgjithshme
Procesi i të dhënave të hulumtuar në mënyrë kompetente paralele.
Implantet
Përdorni të dhëna të konvergjencës për nivelimin e burimeve të tjera.
Kirurgji Dentare
Angazhoni klientë të platformës së linjës së lartë të procesit plotësisht të testuar.
Radhitje
Përmbajtja e krijuar nga përdoruesi në transferim në kohë reale.
Aparatët e dhëmbëve
Sintetizoni skemat e integruara me rrjete.
Zbardhim
Inkuboni standardet kanale të shkëlqyera përfitime të shkallëzueshme.
Mbrojtja e Dhëmbëve
Shmangni inovacionin holistik në vend të të dhënave qendrore.
Proteza
Revolucionizoni burimet globale përmes shërbimeve dentare.
https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2023/06/logo-png.png

Ne jemi një ekip miqësor dentistësh që punojnë së bashku për të siguruar që ju të merrni trajtimin më të mirë që ju nevojitet.

Disponueshmëria
Shqipëri
Tirana | Lushnje
Orari i hapjes
E Hene - Diel : 08:00- 20:00
Orari i hapjes
E Hene - Diel : 08:00- 20:00

Copyright @ 2023 My Dental Tourism. UPTC – Sh.P.K

Copyright @ 2023 My Dental Tourism. UPTC – Sh.P.K

Need Help? Chat with us