Cosmetic Dentistry

KRIJIMI I BUZËQESHJEVE TË BUKURA MESherbime Dentare Kozmetike

Një buzëqeshje e bukur kontribuon në një humor më të mirë, ndikon në vetëvlerësimin dhe na lejon të lëmë përshtypje të mirë te të tjerët.

Në klinikën tonë dentare, ne ofrojmë metoda dhe teknologji të avancuara me të cilat ndihmojmë bardhësinë e buzëqeshjes suaj. Shërbimet tona kozmetike përfshijnë zbardhjen e dhëmbëve me lazer, lidhjen e dhëmbëve, ortodoncinë, implantet dentare dhe fasetat prej porcelani.

https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2023/11/DSC09155-scaled.jpg

Shërbimet popullore

https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2023/11/DSC08810-1280x1280.jpg

Zbardhja e dhembeve

Zbardhja e dhëmbëve me laser na mundëson të zbardhim dhëmbët tuaj deri në 8 nuanca në vetëm një vizitë.

https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2023/11/DSC07745-1280x1280.jpg

Aparate drejtimi të padukshme

Ne ofrojmë një zgjidhje moderne për drejtimin e dhëmbëve tuaj përmes kordave të qarta, të krijuara posaçërisht për t’iu përshtatur gojës suaj.

https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2023/11/DSC07740-1280x1280.jpg

Faseta porcelani

Fasetat janë një zgjidhje kozmetike ideale për të gjithë ata që dëshirojnë një buzëqeshje të bukur me ndërhyrje minimale në dhëmbët e tyre.

https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2023/06/logo-png.png

Ne jemi një ekip miqësor dentistësh që punojnë së bashku për të siguruar që ju të merrni trajtimin më të mirë që ju nevojitet.

Disponueshmëria
Shqipëri
Tirana | Lushnje
Orari i hapjes
E Hene - Diel : 08:00- 20:00
Orari i hapjes
E Hene - Diel : 08:00- 20:00

Copyright @ 2023 My Dental Tourism. UPTC – Sh.P.K

Copyright @ 2023 My Dental Tourism. UPTC – Sh.P.K

Need Help? Chat with us