General Dentistry

FILLIMI ME KUJDES TË MIRË DENTALStomatologji e Përgjithshme dhe Familjare

My Dental Tourism ne ofrojmë kujdes shëndetësor profesional dentar duke përfshirë kontrolle, konsultime për shëndetin oral dhe çdo trajtim të nevojshëm dentar. Mësimi i fëmijëve për higjienën orale mund t’i ndihmojë ata të mbajnë një buzëqeshje të shëndetshme dhe të bukur gjatë gjithë jetës.

https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2023/11/DSC08804-scaled.jpg

Dhimbje Dhëmbësh

Dhimbja e dhëmbëve mund të shkaktohet nga probleme të ndryshme. Ekzaminimi oral mund të ndihmojë në përcaktimin e shkakut.

Dhëmb i thyer ose i copëtuar

Dhëmbët e prerë mund të trajtohen ose me lidhje kozmetike ose me restaurim porcelani.

Kavitete dhe prishje

Ne përdorim teknologjinë moderne për të zbuluar prishjen në fazat më të hershme, duke kursyer dhe ruajtur dhëmbët tuaj.

Njollat e dhëmbëve

Ne ofrojmë disa procedura zbardhjeje për të ndriçuar dhëmbët tuaj dhe për t’ju kthyer buzëqeshjen në fytyrë.


Oggi trovare etica e professionalità non è così facile!

“Mi sono avvicinata alla clinica con un certo livello di preoccupazione un pò per la quantità di lavoro da fare (mi sono molto trascurata”un po’ per tutto ciò che si sente a proposito delle cliniche dentali. Mio marito aveva già avuto un ottimo risultato presso la My Dental Tourism, ma stentavo a decidermi..oggi non posso che ringraziare per la cura, la sollecitudine, l’attenzione ai bisogni, la professionalità, la capacità di informazione e di relazione. Grazie di cuore a tutti, un gran lavoro ( non ancora finito) che mi sta rendendo felice.”

Sultana e Mario De Santi

SIGURIMI

Ne bëjmë çdo përpjekje për të mbajtur kujdesin dentar të përballueshëm. Duhet të theksohet se sigurimi dentar është krijuar për të menaxhuar më lehtë kostot e kujdesit dentar duke paguar vetëm një pjesë ose përqindje të faturës. Ne koordinojmë sigurimin tradicional me trajtimin, kur është e mundur, dhe i ndihmojmë pacientët tanë të maksimizojnë çdo përfitim sigurimi që kanë. Filozofia jonë për t’ju trajtuar duke përdorur vetëm gjykimin dhe përvojën tonë profesionale nuk është në përputhje me natyrën kufizuese të planeve të kujdesit të menaxhuar, siç janë HMO’s. Prandaj, zyra jonë nuk është një ofrues i kontraktuar me një HMO.

OPSIONET E PAGESAVE

Ne duam t’i ndihmojmë pacientët tanë të marrin punën dentare që u nevojitet dhe kemi ofruar një sërë opsionesh pagese. Ne do të punojmë me ju për të maksimizuar çdo përfitim sigurimi që keni ose për të gjetur se si të merrni trajtimin brenda buxhetit tuaj. Ne pranojmë MasterCard, VISA, American Express dhe Discover!
Ne gjithashtu pranojmë para, çeqe dhe financime të miratuara.

Kontaktoni
Me DentiCare

Rezervoni Tani Me
Stomatologun juaj

Nëse dëshironi të rezervoni një vizitë, thjesht plotësoni formularin. Ne do të kontaktojmë me ju në një kohë të shkurtër!  https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2023/06/logo-png.png

  Ne jemi një ekip miqësor dentistësh që punojnë së bashku për të siguruar që ju të merrni trajtimin më të mirë që ju nevojitet.

  Disponueshmëria
  Shqipëri
  Tirana | Lushnje
  Orari i hapjes
  E Hene - Diel : 08:00- 20:00
  Orari i hapjes
  E Hene - Diel : 08:00- 20:00

  Copyright @ 2023 My Dental Tourism. UPTC – Sh.P.K

  Copyright @ 2023 My Dental Tourism. UPTC – Sh.P.K

  Need Help? Chat with us