About Us

Turizmi im Dentar

UPTC - SHPK

E themeluar në vitin 2018, My Dental Tourism është një agjenci që ofron mundësi turistike dentare në Shqipëri për të gjithë ata që duan të kenë një shërbim dentar cilësor dhe gjithashtu të kursejnë shumë para. Jo vetëm që ju lidhim me dentistët, por ju shoqërojmë dhe akomodojmë në qëndrimin tuaj në Shqipëri dhe ju japim paketën e plotë të turizmit dentar, të gjitha falas.
DSC07703
DSC07722
DSC07622
DSC08968
DSC09047
DSC08960
DSC09065
DSC07714
DSC08819
DSC09079
DSssssssssssssC_5687
DSC_5615 (2)
DSC_5672 (1)

Sigurojme
Kujdes të jashtëzakonshëm dhe stomatologji me cilësi të lartë

Kur vjen puna për të gjetur një dentist në Shqipëri, thjesht nuk gjen më të mirë se ekipi ynë i dentistëve. Të gjithë pacientët e saj ndihen si në shtëpi dhe aty ekspertët reduktojnë ankthin dentar për individët me fobi të rënda dentare. Qëllimi ynë është të ndërtojmë një marrëdhënie afatgjatë me ju në një mjedis të relaksuar dhe miqësor. Ne jemi të përkushtuar t’ju ndihmojmë të ruani dhëmbët tuaj natyralë gjatë gjithë jetës dhe të ruani shëndetin tuaj oral në një nivel optimal.

2018-2023

2018

Dental Tourism Founded

Was an Idea that come to reality
https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2020/01/post-11-768x512.jpg
https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2020/01/post-22-768x512.jpg

2019

Opening Dental Clinic in Tirana

  • Professional expertise: We have some of the most knowledgeable and experienced dental surgeons in the world. They are highly qualified and skilled in all dental procedures.
https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2020/01/post-02-768x512.jpg
https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2020/01/post-01-768x512.jpg

2019

Opening Dental Clinic in Fier

  • Quality of care: You can choose to get any dental treatment done at our center with complete peace of mind.
https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2020/01/budapest-3-768x512.jpg
https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2020/01/budapest-2-768x512.jpg

2019

Opening Dental Clinic in Vlore

Focusing on Dental Tourism

Safety: All dental procedures done in Albania are performed by taking all necessary precautionary measures.

 
 
 
https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2020/01/budapest-1-768x500.jpg
https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2020/01/what-to-see-768x513.jpg
[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]
Rreth Nesh

Turizmi im Dentar

My Dental Tourism është një agjenci që ofron mundësi turistike dentare në Shqipëri për të gjithë ata që duan të kenë një shërbim dentar cilësor dhe gjithashtu të kursejnë shumë para.
Client Satisfaction
Dental Success
Client Referral
https://mydentaltourism.com/wp-content/uploads/2023/06/logo-png.png

Ne jemi një ekip miqësor dentistësh që punojnë së bashku për të siguruar që ju të merrni trajtimin më të mirë që ju nevojitet.

Disponueshmëria
Shqipëri
Tirana | Lushnje
Orari i hapjes
E Hene - Diel : 08:00- 20:00
Orari i hapjes
E Hene - Diel : 08:00- 20:00

Copyright @ 2023 My Dental Tourism. UPTC – Sh.P.K

Copyright @ 2023 My Dental Tourism. UPTC – Sh.P.K

Need Help? Chat with us